Skip to main content

Χρηματιστήριο: Πώς η Oak Hill ανεβάζει στα 300 εκατ. ευρώ την αξία της Ideal

Ράλι +3,53% στη συνεδρίαση της Τετάρτης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ξανά στις παρυφές των 300 εκατ. ευρώ ανέρχεται η κεφαλαιοποίηση της Ideal Holdings, καθώς το deal με την Oak Hill έρχεται να δώσει «φτερά» στην εισηγμένη.

Δεν είναι τυχαίο ότι η χθεσινή άνοδος (+3,53%) ήταν η ισχυρότερη των τελευταίων επτά μηνών.

Κι όλα αυτά, ενόσω η απόσταση από τα ιστορικά ρεκόρ του 2024 (6,69 ευρώ/μετοχή) υπολογίζεται σε κάτι λιγότερο από 0,55 ευρώ.

Μην ξεχνάμε ότι την Παρασκευή ακολουθεί η αποκοπή του δικαιώματος για την επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,1 ευρώ/μετοχή (4,8 εκατ. ευρώ).

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.