Σε σχόλιο για το ξεκίνημα των αγορών το 2024 προχώρησε ο oικονομολόγος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ Λουκάς Παπαϊωάννου, μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και στην εκπομπή “120 λεπτά” με στον Ανέστη Ντόκα. Όπως σημείωσε οι αναλυτές είχαν προεξοφλήσει τη σταδιακή μείωση των επιτοκίων κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται πάει πιο πίσω με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε ένα προσωρινό “μούδιασμα”.
“Το βασικό στοιχείο είναι ότι βρισκόμαστε σε όλες σχεδόν τις αγορές σε κρίσιμα τεχνικά επίπεδα έχοντας πλησιάσει σε ιστορικά υψηλά κι έτσι περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν οι διασπάσεις σε νέα υψηλά που θα μας οδηγήσουν και σε πολύ υψηλότερες τιμές”.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












