Περιθώριο 41%: Στο 1,55 ευρώ θέτει τον πήχη για τη μετοχή της Intralot η Ambrosia Capital, η οποία ξεκινά την κάλυψη της εισηγμένης. Η τιμή – στόχος είναι υψηλότερη κατά 41% από τα τρέχοντα επίπεδα του 1,10 ευρώ, το οποίο θεωρείται το καλύτερο από το 2018. Κι όλα αυτά εν όψει της ομολογιακής έκδοσης των 130 εκατ., η οποία αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.
Αλλαγές στο Δ.Σ.: Αλλαγές στη διοίκηση της Loulis Food Ingredients έφερε η αποχώρηση του Τζιανλούκα Φαμπρί από την Al Dahra Agriculture, η οποία διατηρεί το 20% των μετοχών της ελληνικής εισηγμένης. Νέος CEO στην αραβική εταιρεία ανέλαβε ο Αρνούντ φαν ντεν Μπεργκ, ο οποίος θα κατέχει πλέον θέση μη εκτελεστικού μέλους στο Δ.Σ. της Loulis.
Μεγάλη άνοδος: Την καλύτερη συνεδρίαση από τις 10/10/2023 πέτυχε τη Δευτέρα η μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία έκλεισε με άνοδο σχεδόν 3,5%, με αποτέλεσμα να φθάσει στις παρυφές των 13,6 ευρώ. Το συγκεκριμένο επίπεδο απέχει μόλις 1 ευρώ από τα υψηλά 24ετίας, τα οποία είχαν σημειωθεί τον Ιούλιο του 2023, όταν τα σενάρια για πώληση της Τέρνα Ενεργειακή «κυριαρχούσαν» στην αγορά.
Πλησιάζει τα ρεκόρ: Λιγότερο από δύο ποσοστιαίες μονάδες μακριά από τα ιστορικά υψηλά των 38,28 ευρώ απέχει πλέον η μετοχή της Mytilineos, η οποία βρίσκεται στα 37,7 ευρώ. Με μεταβολή σχεδόν +3% στο πρώτο πενθήμερο του 2024, η αξία της εισηγμένης είναι μία «ανάσα» από τα 5,4 δισ. ευρώ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












