Skip to main content

Έρευνες υδρογονανθράκων: Επικοινωνία Στ. Παπασταύρου με τη Liz Schwarze της Chevron – Στο επίκεντρο τα επόμενα βήματα

Συζήτησαν για τα επόμενα βήματα και τα χρονοδιαγράμματα αναφορικά με τις προοπτικές εξερεύνησης της Chevron, στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου ενδιαφέροντος της εταιρείας να πραγματοποιήσει έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τηλεφωνική επικοινωνία με την αντιπρόεδρο Παγκόσμιας Εξερεύνησης της Chevron, Liz Schwarze είχε χθες το απόγευμα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη διάρκεια της συζήτησής τους, τέθηκαν στο επίκεντρο τα επόμενα βήματα και ενδεικτικά χρονοδιαγράμματα αναφορικά με τις προοπτικές εξερεύνησης της Chevron, στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου ενδιαφέροντος της εταιρείας να πραγματοποιήσει έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.