Δεν περιλαμβάνονται τελικά στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες.
Ειδικότερα, σε αρχική σημερινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης ενημέρωσε πως σε αυτό περιλαμβάνονται 8 κατηγορείς προϊόντων: «αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκι, βασιλόπιτα, σοκολάτα».
Μάλιστα, ο υπουργός, Κώστας Σκρέκας, δήλωνε γραπτώς: «φέτος εντάσσουμε επιπρόσθετα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες».
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, σε νέα ανακοίνωσή του, το υπουργείο διόρθωνε σε 6 τα προϊόντα του εορταστικού καλαθιού: «αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, τσουρέκι, βασιλόπιτα, σοκολάτα», αφαιρούσε και τη συγκεκριμένη πρόταση από τη δήλωση του κ. Σκρέκα.
Από το υπουργείο διευκρινίστηκε πως η πρώτη αναφορά οφειλόταν σε «παραδρομή».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












