Skip to main content

Γ. Μασούτης: Σημαντική ενίσχυση του ρόλου των Επιμελητηρίων

«Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν στην κατεύθυνση της μείωσης των αρνητικών επιδράσεων από το διεθνές περιβάλλον» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ

Τον ρόλο των Επιμελητηρίων, που – όπως τόνισε – «βρίσκονται στο πλευρό της κάθε επιχείρησης, παρέχοντας λύσεις, κάνοντας παρεμβάσεις, υλοποιώντας δράσεις» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννης Μασούτης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Καβάλα.

Ο κ. Μασούτης διαβεβαίωσε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν στην κατεύθυνση της μείωσης των αρνητικών επιδράσεων από το διεθνές περιβάλλον.

Σε σειρά επαφών που είχε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, καθώς και με τους βουλευτές Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, Σουλτάνα Ελευθεριαδου και Γιάννη Πασχαλίδη, το δήμαρχο Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη και τον αναπληρωτή περιφερειάρχη ΑΜΘ, Κώστα Αντωνιάδη αναφέρθηκε στην προάσπιση της επιχειρηματικότητας συνολικά, αλλά και την ενίσχυση του ρόλου των Επιμελητηρίων.