Skip to main content

Άλμα 10% κατέγραψε το πετρέλαιο – Μικρές απώλειες για το χρυσό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εντυωπσιακά κέρδη, που ξεπέρασαν το 10% σημείωσε το πετρέλαιο, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο από το 2009, με αφορμή το αίτημα της Βενεζουέλας για έκτακτο συνέδριο του Οργανισμού Πετρελαιοπαραγωγών Κρατών (ΟΠΕΚ). Αντίθετα, ο χρυσός κατέγραψε μικρές απώλειες. 

Ειδικότερα, τα συμβόλαια παράδοσης Δεκεμβρίου του χρυσού έκλεισαν με απώλειες 0,2%, στα 1.122,60  δολάρια η ουγγιά.

Παράλληλα, το αργό πετρέλαιο παράδοσης Οκτωβρίου ενισχύθηκε κατά 10,3%, κλείνοντας στα 42,56 δολάρια το βαρέλι.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση του Καράκας έχει έρθει σε επαφή με ορισμένα μέλη του ΟΠΕΚ, μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο του Οργανισμού, προκειμένου να υπάρξει μία έκτακτη συνεδρίαση, με στόχο τη θωράκιση της τιμής του αργού.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.