Ανοδικές τάσεις επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι χρηματιστηριακές αγορές σε Ασία και ΗΠΑ ανήλθαν σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα αφού περιορίστηκαν οι ανησυχίες για τον κυκλώνα Ίρμα και την κρίση με τη Βόρεια Κορέα.
Σχεδόν όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια και οι περισσότεροι κλάδοι κινούνταν σε θετικό έδαφος, με τον πανευρωπαϊκό δείκτη STOXX 600 να ενισχύεται κατά 0,3%.
Οι μετοχές του χρηματοπιστωτικού κλάδου ήταν μεταξύ αυτών που κατέγραφαν τις καλύτερες επιδόσεις με τις εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και τις τράπεζες να ενισχύονται κατά 0,7% και 0,6% αντίστοιχα.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











