Skip to main content

Σε υψηλό δύο εβδομάδων ο Nikkei

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο εβδομάδων σκαρφάλωσαν οι ιαπωνικές μετοχές κατά την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω προσδοκιών ότι η νέα πρόταση που κατέθεσε η Ελλάδα στους θεσμούς θα ανοίξει τον δρόμο για συμφωνία, αποτρέποντας μια χρεοκοπία.

Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 1,3% στις 20.428,19 μονάδες – το υψηλότερο επίπεδο κλεισίματος από τις 8 Ιουνίου.

Με άνοδο 1,1% στις 1.648,61 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix, ενώ ο JPX-Nikkei Index 400 ενισχύθηκε επίσης 1,1% στις 14.882,15 μονάδες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.