Skip to main content

Και το ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Του Νίκου Μπέλλου

Βρυξέλλες

Αργά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπείας με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ενώ στις συζητήσεις θα συμμετάσχουν και οι θεσμοί.

Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, η συνάντηση θα γίνει με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ, και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας. 

Το νέο σημαντικό στοιχείο που επιβεβαιώνεται σήμερα ειναι η επιστροφή του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

Η ελληνική αντιπροσωπεία αποτελείται από τους Γ. Δραγασάκη, Ν. Παππά, Ευ. Τσακαλώτο, Γ. Χουλιαράκη και υποστηρικτική ομάδα απαρτιζόμενη από τεχνοκράτες.

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.