Skip to main content

Απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων εργαζόμενοι στο Δημόσιο που αμείβονται με μπλοκάκι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων και την έκδοση στοιχείων, φυσικά πρόσωπα, τα οποία εργάζονται με σύμβαση μίσθωσης έργου στο Δημόσιο και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), όπως προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Με την απόφαση, απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων εργαζόμενοι οι οποίοι αμείβονται με μπλοκάκι από αυτούς τους φορείς.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, με αυτήν την απόφαση επιλύεται ένα σοβαρό πρόβλημα εργαζομένων, που με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία έπρεπε να τηρούν βιβλία και να εκδίδουν στοιχεία και οι οποίοι, στην πλειονότητά τους, εργάζονται στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.