Skip to main content

Αμετάβλητα τα επιτόκια της κεντρικής τράπεζας του Καναδά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκια η κεντρική τράπεζα του Καναδά, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του εκτελεστικού της συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, το επιτόκιο αναχρηματοδότησης διατηρήθηκε στο 0,5% , ενώ το διατραπεζικό επιτόκιο παρέμεινε στο 0,75% και το επιτόκιο καταθέσεων στο 0,25%.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της κεντρικής τράπεζας, η αστάθεια στις διεθνείς χρηματαγορές αντανακλά τις εντεινόμενες ανησυχίες για το παγκόσμιο οικονομικό momentum.

Σχετικά με την εγχώρια οικονομία, η Bank of Canada επισήμανε ότι οι κίνδυνοι παραμένουν σχετικά ισορροπημένοι, γεγονός που προβλέπεται και από την ίδια τη νομισματική στρατηγική της τράπεζας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.