Skip to main content

Όμιλος Vodafone: Επενδύσεις άνω των 500 εκατ. ευρώ σε ελληνικά δίκτυα και υποδομές

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Vodafone, Nick Read, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η Ελλάδα, χάρη στο καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και τη φιλοαναπτυξιακή πολιτική που έχει πλέον, προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και μπορεί να αποτελέσει τεχνολογικό κόμβο για την ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του, ο κ. Read διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του Ομίλου Vodafone στην ελληνική οικονομία κι αναφέρθηκε στις επενδύσεις της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι ο Όμιλος Vodafone προγραμματίζει συνεχιζόμενες επενδύσεις σε δίκτυα και υποδομές, που υπολογίζονται σε πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Παράλληλα, υπενθύμισε τη διαρκή στήριξη του Ομίλου στη νέα γενιά της Ελλάδας και στην αντιμετώπιση του brain drain, μέσα από συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας και δράσεις και προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, κι ο προϊστάμενος στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.