Skip to main content

Επτά funds εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη διαχείριση κόκκινων δανείων της Attica Bank

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ενδιαφέρον για τη διαχείριση κόκκινων δανείων, κυρίως επιχειρηματικών, ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ της Attica Bank εκδήλωσαν επτά funds, σύμφωνα με πληροφορίες, που κάνουν λόγο για ταυτόχρονη τοποθέτηση κεφαλαίων περίπου 70 εκατ. ευρώ προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι κεφαλαιακές ανάγκες της τράπεζας, όπως αυτές προέκυψαν από τα περσινά stress tests.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξεταστούν οι προσφορές από τα επτά funds, προκειμένου η διαδικασία να καταλήξει σε έναν προτιμητέο επενδυτή έως τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.