Skip to main content

Affidea: Προαγωνιστικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή ενόψει του Μαραθωνίου

Πακέτα εξετάσεων προαγωνιστικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές, προσφέρει ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, με αφορμή τη διεξαγωγή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, ενός αγώνα αντοχής που περιλαμβάνεται πλέον στα σύγχρονα ολυμπιακά αθλήματα.

Ο προαθλητικός έλεγχος πρέπει να προηγείται πριν από τη συμμετοχή σε όλα τα αθλήματα και απαιτεί τη λήψη του ατομικού και οικογενειακού ιστορικού, την κλινική εξέταση και το ηλεκτροκαρδιογράφημα από καρδιολόγους ή ιατρούς με σχετική εξειδίκευση στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

Το πακέτο στους κάτω των 35 ετών περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα σε προνομιακή τιμή. Σε περίπτωση που προκύψουν ύποπτα ευρήματα από τις παραπάνω εξετάσεις, συστήνεται περαιτέρω έλεγχος με τρίπλεξ καρδιάς, δοκιμασία κοπώσεως ή άλλη διαγνωστική εξέταση που ο ιατρός κρίνει απαραίτητη.

Το πακέτο στους άνω των 35 ετών περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και τρίπλεξ καρδιάς σε προνομιακή τιμή. Επίσης, εάν ο εξεταζόμενος είναι άνω των 35 ετών και επιθυμεί να αθληθεί για πρώτη φορά ή να επανέλθει σε αθλητικές δραστηριότητες μετά από μακρά περίοδο αποχής ή πρόκειται για συμμετέχοντα σε δραστηριότητες αυξημένων απαιτήσεων (αθλητικό σωματείο, πρωταθλητισμός κ.ά.), συστήνεται η διενέργεια ειδικών διαγνωστικών εξετάσεων, όπως τρίπλεξ καρδιάς ή/και δοκιμασία κοπώσεως.

Για τα παραπάνω πακέτα εξετάσεων δεν απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea επισημαίνουν τη σημασία της πρόληψης και παρέχουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Λειτουργούν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και είναι στελεχωμένa με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζοντας εγκυρότητα στα αποτελέσματα και άρτια εξυπηρέτηση.