Skip to main content

Η Neotex συμμετέχει στην Bau 2023

Οι επισκέπτες της BAU 2023, θα μπορούν να ενημερωθούν για τα καινοτόμα συστήματα και τις ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από εφαρμογές στεγάνωσης και προστασίας δαπέδων της ΝΕΟΤΕΧ στο Hall B6 – Booth 320.

Η διεθνής έκθεση δομικών υλικών BAU 2023 που λαμβάνει χώρα στο Μόναχο μεταξύ 17 – 22 Απριλίου 2023, έχει καθιερωθεί ως  η κορυφαία διοργάνωση Αρχιτεκτονικής, Υλικών και Συστημάτων. Η έκθεση σημειώνει συνεχή ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών τα τελευταία χρόνια, προσελκύοντας επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις στην κατασκευή και την τεχνολογία των υλικών.

Σε αυτό το παγκόσμιο σημείο συνάντησης του ευρύτερου κλάδου των κατασκευών, η ΝΕΟΤΕΧ συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά. Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας θα υποδεχθούν το κοινό στο Hall B6 – Booth 320, για να παρουσιάσουν ανάμεσα σε άλλα, τα καινοτομικά συστήματα ψυχρής πολυουρίας, εστιάζοντας στα μοναδικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καταξιωμένες και δοκιμασμένες λύσεις  για εφαρμογές στεγάνωσης και προστασίας δαπέδων, όπου η ΝΕΟΤΕΧ εξειδικεύεται για περισσότερα από 60 έτη.

Στην φετινή έκθεση θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο μέλλον των κατασκευών το οποίο θα προσεγγιστεί από διάφορες οπτικές γωνίες, όπως την Κλιματική Αλλαγή και τις προκλήσεις που επιφέρει, τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, τα Σπίτια του Μέλλοντος, τις διάφορες Α’ Ύλες και την Ανακύκλωση, κ.α.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:

17 – 21 Απριλίου : 09:30 – 18:00

22 Απριλίου : 09:30 – 16:00

Για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο https://bau-muenchen.com/en/. Περισσότερα γύρω από τις λύσεις της ΝΕΟΤΕΧ μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα www.neotex.gr