Skip to main content

H DEGIRO συνεχίζει να μεγαλώνει σε ένα ήρεμο τρίμηνο

ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2018

Το τρίτο τρίμηνο θεωρείτε ως τρίμηνο με χαμηλή δραστηριότητα κάτι που οφείλεται στην περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. H DEGIRO προχώρησε σε 4,08 εκατομμύρια συναλλαγές για τους ιδιώτες επενδυτές κατά τη διάρκεια του τριμήνου αυτού. Πρόκειται για μία αύξηση 39% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 40 εκατομμύρια ευρώ τους πρώτους 9 μήνες του 2018. Mε άλλα λόγια 41% περισσότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Παρά το ήπιο αυτό 3ο τρίμηνο, το ενδιαφέρον για την απόκτηση πρόσβαση στις χρηματοπιστωτικές αγορές μέσω της DEGIRO μένει στο ακέραιο για τους επενδυτές. To τρίτο τρίμηνο του 2018 έκλεισε με 332.986 λογαριασμούς, σημειώνοντας αύξηση 27.791 λογαριασμών συγκριτικά με το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και 60% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο για το έτος 2017.

Η DEGIRO σημείωσε κέρδη για το κάθε τρίμηνο του 2018.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΕΤΩΝ

Η DEGIRO γιόρτασε την επέτειο των 5 ετών στις 23 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η DEGIRO έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παίχτη εντός της αγοράς των ευρωπαϊκών διαδικτυακών χρηματιστηριακών. Η DEGIRO ενεργά έχει κάνει προσπάθειες τα προηγούμενα χρόνια να επεκτείνει τις υπηρεσίες της και την φιλικότητα της πλατφόρμας. Επιπρόσθετα, τα πολύ ανταγωνιστικά τέλη προσφέρουν μία σημαντική προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Αυτό το χρόνο η DEGIRO έχει βελτιώσει αρκετές εσωτερικές διαδικασίες με σκοπό την προετοιμασία για την επόμενη φάση ανάπτυξής της.

Το 2108 μπορεί να χαρακτηριστεί ως χρονιά θέσπισης πολλών νέων ρυθμίσεων, μεταξύ άλλων και στη DEGIRO. Οι πελάτες μας μπορεί να έχουν ενοχληθεί από αυτό. Φυσικά προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτό το γεγονός, αλλά η DEGIRO πιστεύει ότι αυτές οι αλλαγές συμβάλλουν σε πιο δίκαιες και πιο διαφανείς χρηματοπιστωτικές αγορές, ωφελώντας τελικά τον επενδυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ DEGIRO

Η DEGIRO είναι μία πανευρωπαϊκή χρηματιστηριακή η οποία εξυπηρετεί επενδυτές σε 18 χώρες και διενεργεί συναλλαγές σε χρηματιστήρια παγκοσμίως ξεπερνώντας σε αξία τα 50 δις ευρώ ετησίως. Η DEGIRO υπόκειται σε έλεγχο συμπεριφοράς από την AFM (Αρχή Χρηματοπιστωτικών Αγορών) και βρίσκεται υπό την προληπτική εποπτεία της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας (De Nederlandsche Bank). Η DEGIRO επιθυμεί να αυξήσει την προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικά προσιτές υπηρεσίες για επενδυτές σε όλο τον κόσμο. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών γνώσεων δίνει την ευκαιρία να διατίθενται σε όλους τους πελάτες, υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.