Skip to main content

Μέλη εμβληματικών ροκ συγκροτημάτων ενώνονται σε supergroup για καλό σκοπό

Στις 23 Νοεμβρίου, ο θρύλος του πατινάζ στον πάγο, Ολυμπιονίκης και επιζών του καρκίνου, Σκοτ Χάμιλτον, θα διοργανώσει την ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων Scott Hamilton and Friends για την έρευνα για τον καρκίνο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εμβληματικοί τραγουδιστές της ροκ μουσικής από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 συνεργάζονται για να σχηματίσουν ένα supergroup που θα εμφανιστεί μόνο για μια βραδιά μέσα στο μήνα.

Στις 23 Νοεμβρίου, ο θρύλος του πατινάζ στον πάγο, Ολυμπιονίκης και επιζών του καρκίνου, Σκοτ Χάμιλτον, θα διοργανώσει την ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων Scott Hamilton and Friends για την έρευνα για τον καρκίνο.

Στο πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνεται ένα supergroup που αποτελείται από έξι τραγουδιστές από αγαπημένα ροκ συγκροτήματα της δεκαετίας του 1970 και του 1980.

Το supergroup – που θα εμφανιστεί για μία βραδιά – αποτελείται από τον Κέβιν Κρόνιν των REO Speedwagon, τον Τζέισον Ντερλάτκα των Journey, τον Τζέισον Σεφ των Chicago, τον Τζον Ελεφάντε των Kansas, τον Ουάλι Πάλμαρ των Romantics και τον Μάικ Ρενό των Loverboy.

Η σύζυγος του Reno, Κάθριν Στ. Τζερμέιν, θα εμφανιστεί επίσης.

Κέβιν Κρόνιν

Μιλώντας στο PEOPLE, ο Hamilton είπε για την εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων: «Θα είναι μια μεγάλη παλιά ροκ εν ρολ παράσταση. Έχουμε έξι τραγουδιστές ή ερμηνευτές από έξι συγκροτήματα που ήταν εμβληματικά στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και του ’80».

«Πολλοί από αυτούς τους τύπους είναι ήρωές μου», συνέχισε. «Παλιά, θα έκανα τα πάντα για να πάρω ένα πάσο για τα παρασκήνια, για να δω ή να συναντήσω ή να βρεθώ κοντά σε αυτούς τους τύπους, και τώρα τους παρουσιάζω στην εκπομπή μου. Είναι σαν να μου κάνουν πλάκα».

Αν και δεν είναι σαφές τι θα παρουσιάσουν μαζί ως σούπεργκρουπ, ο Hamilton πρόσθεσε: «Θα ακούσετε τραγούδια που έχετε ακούσει εκατομμύρια φορές να ερμηνεύονται από τους καλλιτέχνες που τα δημιούργησαν. Είναι ο Νέιθαν Τσεν που πατινάρει με μουσική των REO Speedwagon. Είναι ο Μαξίμ Ναούμοφ που πατινάρει με μουσική των Loverboy, καθώς και ο Κίγκαν Μέσινγκ που πατινάρει με μουσική των Loverboy. Είναι η Γκρέισι Γκολντ που πατινάρει με μουσική των Chicago».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.