Skip to main content

Βασίλης Βασιλικός: Σήμερα η κηδεία του σπουδαίου συγγραφέα

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του

Το «ύστατο αντίο» πρόκειται να πουν φίλοι και συγγενείς, στον Βασίλη Βασιλικό. Ο βραβευμένος συγγραφέας έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΗΕΑ, η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του θα τελεστούν στις 11 το πρωί, ενώ τελευταία επιθυμία του ήταν αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν για το έργο της «Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Maria Callas», της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ 

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ ανέφερε για τον Βασίλη Βασιλικό πως «το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ανακοινώνει ότι η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Βασίλη Βασιλικού θα γίνουν τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών. Επιθυμία του, είναι αντί στεφάνου, να υποστηριχθεί το Έργο της «Ακαδημία Λυρικής Τέχνης Maria Callas», της οποίας υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος και Γενικός Γραμματέας.

Η ΕΣΗΕΑ παρέθεσε και τους λογαριασμούς για τις καταθέσεις χρημάτων. ALPHA BANK ΙΒΑΝ: GR 42 0140 1030 1030 0232 0004 792 BIC: CRBAGRAAXXX ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOY: «ΑΚΑΔΗΜΙA ΛΥΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜARIA CALLAS».