Skip to main content

Κέβιν Σπέισι: Νέα σεζόν «House of Cards» και βραβεία Tony

Ο Κέβιν Σπέισι θα είναι ο οικοδεσπότης της 71ης τελετής απονομής των θεατρικών βραβείων Tony, στις 11 Ιουνίου, στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο 57χρονος Αμερικανός ηθοποιός θα είναι  παρουσιαστής της βραδιάς των Tony Awards, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Radio City Music Hall στο Μανχάταν, σύμφωνα με το δίκτυο CBS που θα μεταδώσει ζωντανά σε εθνική εμβέλεια το τρίωρο λαμπερό σόου.

Οι προηγούμενοι παρουσιαστές της τελετής  -Νιλ Πάτρικ Χάρις, Χιού Τζάκμαν και Τζέιμς Κόρντεν, που απέσπασαν όλοι επαίνους από τους κριτικούς-, κατά τα φαινόμενα δεν μπορούσαν να παρουσιάσουν τη φετινή τελετή, προκαλώντας ένα κάπως πικρόχολο αυτοσαρκαστικό χιούμορ του Σπέισι.

«Ήμουν η 2η επιλογή τους για τους “Συνήθεις Ύποπτους”, 4η επιλογή για το “American Beauty” και 15η επιλογή για να είμαι ο οικοδεσπότης της φετινής τελετής απονομής των βραβείων Tony. Θεωρώ ότι η καριέρα μου είναι αναμφίβολα στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο Σπέισι, ο οποίος έχει αποσπάσει βραβείο Tony για την ερμηνεία στο «Lost in Yonkers», αυτή την περίοδο ερμηνεύει, για πέμπτη σεζόν, τον ρόλο του Φρανκ Άντεργουντ στο  πολιτικό δράμα «House of Cards» του Netflix, που κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου.

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Tony, που αφορούν θεατρικά έργα, μιούζικαλ, ηθοποιούς και δημιουργικές ομάδες στο Μπρόντγουεϊ, θα ανακοινωθούν στις 2 Μαΐου.

naftemporiki.gr