Skip to main content

Χάρι Πότερ: Σε κυκλοφορία νόμισμα με το πρώτο πορτρέτο του Καρόλου και τον Άλμπους Ντάμπλντορ

Θαυμαστές του Χάρι Πότερ σε 86 χώρες έχουν αγοράσει μέχρι στιγμής ένα τουλάχιστον νόμισμα της σειράς.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νόμισμα με τον καθηγητή Άλμπους Ντάμπλντορ, τον φανταστικό χαρακτήρα της σειράς βιβλίων Χάρι Πότερ θα κυκλοφορήσει από το Βασιλικό Βρετανικό Νομισματοκοπείο.

Είναι το τρίτο νόμισμα που θα παρουσιαστεί με αφορμή την 25η επέτειο έκδοσης του βιβλίου «Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος». Το νέο νόμισμα έχει το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου από την μία πλευρά ενώ στα δύο προηγούμενα νομίσματα της συλλογής απεικονίζεται η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Σύμφωνα με το Βασιλικό Νομισματοκοπείο οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ σε 86 χώρες έχουν αγοράσει μέχρι στιγμής ένα τουλάχιστον νόμισμα της σειράς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.