Skip to main content

Ατομική έκθεση του Kreuz στο Γκρι Καφέ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Kreuz (Σταύρου Ζώτου), με τίτλο «Άσπρο/Μαύρο Δίπολο» εγκαινιάζεται την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στο Γκρι Καφέ, στην πλατεία Εξαρχείων.

Πρόκειται για εικοσιτέσσερις  ευρηματικές εικαστικές συνθέσεις, ιδιόμορφης τεχνικής, οι οποίες απαρτίζουν δύο κύκλους δουλειάς του ζωγράφου. Ο πρώτος κύκλος, με δώδεκα έργα μεγάλων διαστάσεων και τίτλο «2_ _ _», είναι ένα είδος ημερολογίου που διαπραγματεύεται τον έρωτα, υπό το ερώτημα «Δημιουργούμε εμείς τον έρωτα ή αυτός δημιουργεί εμάς;».

Ο δεύτερος κύκλος, με δέκα έργα μικρότερων διαστάσεων και τίτλο «Α-ρυθμοί», καταγράφει εσωτερικές καταστάσεις, συμπλέκοντας με τρόπο απρόσμενο τέσσερα στρώματα εικόνων: αριθμούς, οργανικά συστήματα, ζώα και χωρικά περιβάλλοντα. Η έκθεση ολοκληρώνεται με δύο ακόμη έργα που αναφέρονται στο «Δάσος Παραμυθιών» και στους «Έρωτες του Νίκου».

Πληροφορίες
Γκρι Καφέ, Θεμιστοκλέους 80, πλατεία Εξαρχείων, εγκαίνια: Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου.
Διάρκεια έκθεσης: 3 – 20 Δεκεμβρίου 2014.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.