Skip to main content

Τα κομμάτια που συνθέτουν το τέλειο λουκ

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που καταγράφονται οι περισσότερες αποκλίσεις στον τρόπο που επιλέγουμε να ντυθούμε και να κινηθούμε, κάτι που ορισμένες φορές οδηγεί σε στιλιστικά λάθη, τα οποία πάντως συγχωρούνται λόγω ανάλαφρης διάθεσης.

Ωστόσο, όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, υπάρχουν και αυτές οι εμφανίσεις που κάνουν δυνατή εντύπωση, με στοιχεία που θα ήθελε ο καθένας να υιοθετήσει στη γκαρνταρόμπα του.

· Σημειώστε αυτό το έντονο κόκκινο που κοσμεί τη βερμούδα. Σε παντελόνι θα έμοιαζε ίσως υπερβολικό, σε ένα τέτοιο κομμάτι όμως είναι εξαιρετικό.

· Ο τρόπος που μεταχειριζόμαστε τα ρούχα μας είναι επίσης σημαντικός. Γυρίστε το ρεβέρ της βερμούδας, τσαλακώστε το πουκάμισο, αφήστε τα ρούχα σας να φανούν φορεμένα και αγαπημένα.

· Ένα Hawaiian πουκάμισο είναι πάντα απαραίτητο, αυτό όμως εδώ που κάνει μία απλή, casual αναφορά σε εξωτικές συνθήκες, γίνεται αρχετυπικό και ιδανικό για αμέτρητους συνδυασμούς.

· Αγκαλιάστε τις εσπαντρίγιες, με ένα καλό ζευγάρι από καστόρι ή δέρμα και σταθερή βάση. Προσφέρουν μία αιφνιδιαστικά κομψή εναλλακτική για τους καυτούς μήνες.

ΤΗΕ LOOK

Βαμβακερό πουκάμισο και βερμούδα The Bostonians, όλα διαθέσιμα από τις The Bostonians Boutiques.

Γυαλιά ηλίου Persol, διαθέσιμα από τη Luxottica Hellas.

Εσπαντρίγιες από καστόρι από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα