Skip to main content

Ένα σύνολο που αποτελεί την επιτομή του καλοκαιρινού styling

Λίγα στοιχεία είναι αυτά που σε παραπέμπουν απευθείας σε καλοκαίρι, χωρίς όμως να βαραίνουν τη στιλιστική συνείδηση με κλισέ αναφορές και αναπόφευκτες επαναλήψεις.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, κάποια από αυτά δένουν υπέροχα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ολοκληρωμένα σύνολα. Στο συγκεκριμένο λουκ:

– Το παντελόνι έχει την ιδανική γραμμή για φέτος. Φαρδύ, σε baggy στυλ, με ρεβέρ λίγο πριν τον αστράγαλο, και από κρουστό βαμβακερό ύφασμα που παραμένει δροσερό.

– Τα χρώματα είναι τόσο κλασικά όσο και σημερινά. Το γκρι του πάγου είναι η τέλεια εναλλακτική του μπεζ και μοιάζει πολύ πιο φρέσκο.

– Το mao πουκάμισο, η επιτομή του καλοκαιρινού στιλ, εδώ εμφανίζεται σε ριγέ εκδοχή, με ίσιο αλλά ανάλαφρο κόψιμο.

– Στα παπούτσια υπάρχει μία σχετική ελευθερία. Αυτό το λουκ θα ταίριαζε εξίσου καλά με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ή σανδάλια σε μαύρο ή tan χρώμα. Αυτό όμως το ζευγάρι είναι η επιλογή που κάνει την όλη εμφάνιση τόσο σημερινή. 

– Το καπέλο είναι κάθε άλλο παρά προαιρετικό.

ΤΗΕ LOOK

Λινό πουκάμισο και παντελόνι από βαμβάκι όλα Antony Morato, όλα διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Loafers από καστόρι και δέρμα από τη συλλογή του Classico, διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 – Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα