Skip to main content

Η απάντηση του Τριντό στο προ ετών bullying από τον «Τσάντλερ»

Θύμα bullying από τον Μάθιου Πέρι -τον Τσάντλερ της τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια»- είχε πέσει ως μαθητής δημοτικού ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανο-καναδός ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στην εκπομπή του παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ προ δύο εβδομάδων, ο Μάθιου Πέρι παραδέχθηκε ότι είχε χτυπήσει τον κατά δύο χρόνια νεότερό του Τζάστιν Τριντό μαζί με έναν συμμαθητή του σε δημοτικό σχολείο της Οττάβα.

«Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε… Δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί», εξομολογήθηκε ο «Τσάντλερ», ενώ παραδέχθηκε ότι ζήλευε τον νεαρό τότε Τζάστιν, καθώς ήταν καλύτερος στον αθλητισμό.

Ο 45χρονος πρωθυπουργός του Καναδά επέλεξε την ημέρα της Πρωταπριλιάς για να απαντήσει στον Μάθιου Πέρι, προσκαλώντας τον για μία… ρεβάνς, με ανάρτησή του στο Twitter: «Το σκέφτηκα για λίγο και, ξέρετε τι, ποιος δεν θα ήθελε να δώσει μια γροθιά στον Τσάντλερ; Τι θα έλεγες για μία ρεβάνς Μάθιου Πέρι;», έγραψε ο Καναδός πρωθυπουργός.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ