Skip to main content

Anassa: Η Βασίλισσα της Μεσογείου αναγεννιέται

Νέο κεφάλαιο για το θρυλικό Anassa

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εντυπωσιακή ανακαίνιση άνω των 10 εκατ. ευρώ στο εμβληματικό resort της Thanos Hotels & Resorts στην Κύπρο.

Το Anassa, η ναυαρχίδα του κυπριακού ομίλου Thanos Hotels & Resorts και μέλος των Leading Hotels of the World, υποδέχεται τη νέα σεζόν πλήρως ανανεωμένο, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.

Από το 1998 που άνοιξε τις πόρτες του, το Anassa προσελκύει πιστούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Γνωστό ως η «Βασίλισσα της Μεσογείου», το εμβληματικό παραθαλάσσιο θέρετρο επανασυστήνεται μέσα από μια εκτεταμένη, σταδιακή ανακαίνιση σε όλους τους χώρους του. Με επένδυση που ήδη ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, το Anassa επιβεβαιώνει τη θέση του ως το κορυφαίο πολυτελές παραθαλάσσιο resort της Κύπρου. Διαβάστε περισσότερα. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.