Skip to main content

Ευσταθίου Αναστασία: «Η συγγραφή είναι λύτρωση»

Με την δημιουργό εξερευνούμε, μέσα από μια συνέντευξη, τον μαγικό κόσμο της λογοτεχνίας, όπου οι λέξεις γίνονται γέφυρες για έναν καλύτερο κόσμο.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Αναστασία Ευσταθίου κινείται ανάμεσα στη συγγραφή, την εκπαίδευση και την προώθηση της φιλαναγνωσίας. Με έργα όπως το βραβευμένο Οι Δρόμοι της Σαλάμ και πρωτοβουλίες όπως οι «Μαγικές Βιβλιοαποδράσεις», η δημιουργός συνδυάζει την ελληνική κουλτούρα με παγκόσμια θέματα, εμπνέοντας μικρούς και μεγάλους αναγνώστες. Πώς ισορροπεί τους ρόλους της ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός και υπέρμαχος της ανάγνωσης; Πώς οι ιστορίες της καλλιεργούν ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη στα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα μιλούν στην καρδιά των ενηλίκων; Διαβάστε περισσότερα. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.