Skip to main content

Τα μυστικά για να σας πετύχει το ριζότο

Από τις αγαπημένες επιλογές της ιταλικής κουζίνας, σε άπειρες εκδοχές και με πιο δημοφιλές το ριζότο αλά Μιλανέζε, το πιάτο αυτό έχει τη δική του ιεροτελεστία για να «πετύχει».

Χρησιμοποιήστε μεγάλο τηγάνι
Μπορείτε να το φτιάξετε και σε μια κατσαρόλα με χοντρό πάτο, αλλά το πιο εύκολο και συνηθισμένο είναι σε ένα μεγάλο, φαρδύ τηγάνι, που θα το βοηθήσει να μαγειρευτεί ομοιόμορφα. Προσέξτε η βάση του να είναι φαρδιά, έτσι ώστε να υπάρχει μεγάλη επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με τη θερμότητα.

Διαβάστε περισσότερα