Skip to main content

Αυτά είναι τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά για το δέρμα σας

Άνοιξη, νέοι skincare στόχοι και η αντιοξείδωση δέρματος πρέπει να είναι ένας από αυτούς. Η Μαίρη Φιλιππαίου, πτυχιούχος αισθητικός και ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής MFDayspa, μας μαθαίνει σήμερα τι σημαίνει αντιοξείδωση.

Ας ξεκινήσουμε με ένα fact: Δεν είναι όλα τα αντιοξειδωτικά ίδια. Υπάρχουν μερικά αντιοξειδωτικά συστατικά πολύ ισχυρά και παντοδύναμα για την επιδερμίδα και αυτά είναι που πρέπει να αναζητήσετε στις ετικέτες των προϊόντων σας. Αν έχετε εμμονή με τη φροντίδα του δέρματος όσο κι εμείς, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν αντιοξειδωτικά.

Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την ατμοσφαιρική ρύπανση, τις ακτίνες UV, το κάπνισμα και τις κακές διατροφικές συνήθειες, οι οποίες μπορούν να επιταχύνουν την καταστροφή των υγιών ινών κολλαγόνου. Χρησιμοποιώντας προϊόντα με ισχυρά αντιοξειδωτικά, μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας να αμυνθεί ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και, ως εκ τούτου, να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Διαβάστε περισσότερα