Η περίοδος της Σαρακοστής και ιδιαίτερα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι συνδεδεμένη με την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφίμων, όπως νηστίσιμα προϊόντα και αλιεύματα, τα ονομαζόμενα σαρακοστιανά. Η επιλογή των τροφίμων, η μεταφορά και αποθήκευσή τους στο σπίτι, ειδικά όσων χρειάζονται ψύξη το συντομότερο δυνατό (όπως για παράδειγμα τα αλιεύματα, που από τη φύση τους είναι ευαλλοίωτα), οι προσεκτικοί χειρισμοί για την προετοιμασία τους αποτελούν σημαντικές πρακτικές για την ασφάλειά μας και για την αποφυγή αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία.
Δημοφιλή
LIVE - Τραμπ σε Χαμενεΐ: Καλή τύχη, η υπομονή μας εξαντλήθηκε
«Η μάχη αρχίζει. Ο Αλί επιστρέφει στο Χαϊμπάρ» - Η ανάρτηση - απειλή του Χαμενεΐ και τι σημαίνει
Ανησυχεί η Αθήνα, ιδρώνει το Κρεμλίνο, περιμένει ο Ερντογάν – κι οι Δανοί έγιναν καπνός
Το «μπλόκο» του αρχιραβίνου στον επαναπατρισμό Ισραηλινών
Γιατί το Ισραήλ πέτυχε αυτό, που η Ρωσία απέτυχε να κάνει σε τριάμισι χρόνια πολέμου