Skip to main content

Την Καθαρά Δευτέρα πάμε Κρίθαμο

Το αγαπημένο στέκι του Ψυχικού είναι έτοιμο για την Καθαρά Δευτέρα και τη Σαρακοστή, με παραδοσιακές γεύσεις, γεμάτες θάλασσα.

Το εστιατόριο του δραστήριου και φιλόξενου Καρπάθιου, Στέλιου Κωνσταντινίδη, που παντρεύει την κουζίνα της Καρπάθου με αυτή της Μεσογείου εδώ και πάνω από 15 χρόνια έχει δημιουργήσει ξεχωριστό μενού για την Καθαρά Δευτέρα και την περίοδο της Σαρακοστής που ακολουθεί, προκειμένου να υποδεχτεί όσους αναζητούν αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις με gourmet πινελιές μεσογειακής κουζίνας.

Διαβάστε περισσότερα