Skip to main content

Ποιο μέρος της Ελλάδας είναι το πιο ήρεμο στον κόσμο;

Τα ταξίδια ξεκούρασης και επαναφοράς αποτελούν αυξανόμενη τάση τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και οι ειδικοί της SkyParkSecure έκαναν την έρευνά τους και μας αποκαλύπτουν τους προορισμούς που συνδέονται με γαλήνη και ησυχία, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Μάρτιος είναι μια καλή στιγμή για πολλούς να αρχίσουν να προγραμματίζουν τα επόμενά τους ταξίδια και τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τις αναζητήσεις για τους «κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς 2024» να έχουν αυξηθεί κατά 90% την τελευταία εβδομάδα. Μαζί με την περιπέτεια, ωστόσο, φαίνεται να ανεβαίνουν και τα πιο ήσυχα ταξίδια, τα ταξίδια με στόχο την επαναφορά και την ξεκούραση σε γαλήνιους προιρισμούς που ξεκουράζουν σώμα και πνεύμα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, οι ταξιδιωτικοί εμπειρογνώμονες της SkyParkSecure έχουν καταγράψει τους καλύτερους προορισμούς για ένα ήρεμο διάλειμμα σε όλο τον κόσμο. Εξετάζοντας παράγοντες από την χαμηλότερη ατμοσφαιρική ρύπανση έως τον αριθμό των σπα και τις δυνατότητες περιήγησης στη φύση, οι ειδικοί καθόρισαν τους καλύτερους προορισμούς για μια ήρεμη απόδραση φέτος.

Διαβάστε περισσότερα