Skip to main content

3 προτάσεις τεκίλα για το καλοκαίρι

 

Τη βρίσκουμε συχνά σε κοκτέιλ, αλλά την απολαμβάνουμε και σκέτη, σε σφηνάκια ή με μπόλικο πάγο. Τι τεκίλα, λοιπόν, θα επιλέξουμε φέτος; Η Beverage World μας δίνει ιδέες, εμπλουτίζοντας το portfolio της με την προσθήκη τριών νέων tequila brands.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής “Beverages Around the Clock” και προσπαθώντας να ικανοποιήσει όλες τις στιγμές απόλαυσης σε κάθε ώρα και περίσταση της ημέρας, η Beverage World, μέλος του Ομίλου Photos Photiades, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην ελληνική αγορά, εμπλουτίζει το portfolio της με την προσθήκη 3 νέων tequila brands και μας προτείνει: San Jose, Topanito και Curado.

Η tequila San Jose παράγεται στην πολιτεία του Jalisco στο Μεξικό (περιοχή από την οποία προέρχονται οι ποιοτικότερες tequilas), αντανακλά – μέσω της ανάγλυφης φιάλης της – όλη την ιστορία του Μεξικό και τους μύθους της φυλής των Αζτέκων και αποτελεί την ιδανική επιλογή για σφηνάκια ή μια δροσιστική margarita λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς της σε αλκοόλ (35%) και του άκρως αρωματικού και ευκολόπιοτου χαρακτήρα της. Είτε στην λευκή (silver) είτε στην κίτρινη (gold) εκδοχή της, η tequila San Jose ήρθε για να μοιραστεί γενναιόδωρα ανάμεσα σε φίλους και για να δημιουργήσει την απόλυτη μεξικάνικη ατμόσφαιρα για ξέφρενα parties!

Διαβάστε περισσότερα