Skip to main content

H συμμορία των 12 ρακούν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η αστυνομία στην Καλιφόρνια απάντησε πριν από λίγες ημέρες σε μια αναφορά για υποψία διάρρηξης σε εξέλιξη και έφτασε στο σημείο όπου βρήκε ότι στην πραγματικότητα η αιτία του θορύβου που προκλήθηκε ήταν περίπου δώδεκα ρακούν.

Το αστυνομικό τμήμα του Ρίτσμοντ ανέφερε ότι δύο αξιωματικοί απάντησαν στο City Corporation Yard, αφού ένας υπάλληλος κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα του διοικητικού γραφείου που ακουγόταν σαν διαρρήκτης που προσπαθεί να εισβάλει.

«Αν και ήταν προετοιμασμένο να αναλάβει δράση για κακούργημα σε εξέλιξη, το δίδυμο για την καταπολέμηση του εγκλήματος εκπλήχθηκε όταν βρήκε περίπου δώδεκα ρακούν», δήλωσε η αστυνομία σε δημοσίευση στο Facebook. “Όταν αμφισβητήθηκαν, όλοι εκτός από έναν έφυγαν δυτικά.”

Η αστυνομία είπε ότι διέλυσε την «εισβολή ρακούν» με επιτυχία και απομακρύνθηκαν από τη σκηνή του «εγκλήματος».

naftemporikigr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.