Skip to main content

Τουρκία: Διάσωση γάτας τέσσερις μέρες μετά τον σεισμό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λίγες στιγμές χαράς και αισιοδοξίας προσέφερε η διάσωση μίας γάτας από τα χαλάσματα κτηρίου στη Σμύρνη, τέσσερις ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε βόρεια της Σάμου.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, διασώστες απεγκλώβισαν τη γάτα, η οποία είχε παραμείνει 91 ώρες κάτω από τα χαλάσματα.

Αυτό δεν είναι το πρώτο κατοικίδιο που διασώζεται τις τελευταίες ημέρες από τα συντρίμμια κτηρίων στην επαρχία της Σμύρνης.

Δύο ακόμη γάτες, ένα κουνέλι, καθώς και ένας μικρός παπαγάλος βρέθηκαν μέσα στα ερείπια μετά τον σεισμό.

Οι νεκροί στην Τουρκία από τον σεισμό ξεπέρασαν τους 100, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.