Skip to main content

«Κορυφαίος Εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη» η BAT Hellas

Ως «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη για το 2017» αναδείχθηκε η British American Tobacco Hellas, σύμφωνα με τα ετήσια βραβεία του «Top Employers Institute».

Η διάκριση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αφορά την πολιτική του «ανθρώπινου δυναμικού» και ειδικότερα:

  • Το ευρύ πρόγραμμα παροχών και μπόνους προς όλους τους εργαζόμενους. Στη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών,  έχει προσφέρει πάνω από 5 εκατ. ευρώ σε ειδικές παροχές και μπόνους προς τους εργαζομένους της. Μόνο το 2016, δόθηκαν περίπου 2 εκατ. ευρώ σε παροχές και μπόνους.
  • Την έμφαση σε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, τα οποία στοχεύουν τόσο στην επαγγελματική εκπαίδευση όσο και στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της British American Tobacco Hellas. Μόνο στη διάρκεια του 2016, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 ώρες εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. 
  • Την υλοποίηση σειράς καινοτόμων προγραμμάτων βελτίωσης της εργασιακής καθημερινότητας των απασχολούμενων, τα οποία απορρέουν από τους ίδιους τους εργαζομένους. 

Ο τίτλος του «Top Employer Greece & Europe 2017» απονέμεται στη British American Tobacco Hellas για ένατη φορά, τα τελευταία χρόνια, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

naftemporiki.gr