Skip to main content

Media Markt: Μένουμε Ελλάδα

Τις πληροφορίες, που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας περί πιθανής αποχώρησης της Media Markt από την Ελλάδα σπεύδει να διαψεύσει κατηγορηματικά, με μία σύντομη ανακοίνωση, ο γερμανικός όμιλος. 

Επισημαίνει ότι η ελληνική αγορά είναι σημαντική για τον όμιλο και δεν υπάρχει σχέδιο εξόδου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Αναφορικά με τις πρόσφατες φήμες στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, η MediaMarktSaturn Retail Group σχολιάζει: «Η Ελλάδα είναι μια σημαντική αγορά για τη MediaMarkt. Η MediaMarkt σίγουρα θα παραμείνει στη χώρα. Δεν υπάρχει σχέδιο αποχώρησης από την ελληνική αγορά». 

Yπενθυμίζεται ότι σε σχετική ερώτηση της «Ν» σχετικά με το σχέδιο «lead or leave» και τις προοπτικές της εταιρείας στην Ελλάδα ο Γερμανός εκπρόσωπος Τύπου της MediaMarktSaturn Retail Group είχε απαντήσει: «Στην Ελλάδα η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για την ικανοποίηση των πελατών μας. Τα τελευταία χρόνια ξεκινήσαμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πολυκαναλική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου του state-of-the-art ηλεκτρονικού καταστήματος, των τερματικών για την παραλαβή των προϊόντων και των νέων υπηρεσιών όπως η προσαρμογή των προϊόντων και η επισκευή της οθόνης. Όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με τις συνομιλίες με άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης τονίζουμε πως είμαστε πάντα σε συνομιλίες με πολλές εταιρείες σχετικά με διάφορα θέματα. Παρ’ όλα αυτά, δεν σχολιάζουμε περαιτέρω».

naftemporiki.gr