Skip to main content

Νέο καταθετικό προϊόν για φοιτητές από την Παγκρήτια Συνεταιριστική

Ένα νέο καταθετικό προϊόν, το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και φέρει την ονομασία «Δυναμικό Ξεκίνημα», έθεσε στη διάθεση των νεαρών πελατών της η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Το προϊόν, σύμφωνα με την κρητική τράπεζα, απευθύνεται σε νέους αλλά και παλιότερους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ – ΤΕΙ ή Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς και σε σπουδαστές ιδιωτικών σχολών, άνω των 18 ετών.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ο νέος λογαριασμός δεν έχει όριο αρχικής κατάθεσης, παρέχει όλα τα προνόμια ενός τρεχούμενου λογαριασμού και δίνει τη δυνατότητα ορισμού συνδικαιούχου.  

Προσφέρει επίσης, υψηλή απόδοση της τάξης του 2% για ποσό έως 2.000 ευρώ, καθώς επίσης και δωρεάν χρεωστική κάρτα, πάγιες εντολές χωρίς προμήθεια για εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφέλειας μέσω της υπηρεσίας Pancreta Online, σημαντικές εκπτώσεις σε ασφάλιση οχημάτων, δυνατότητα λήψης σπουδαστικού δανείου υπό όρους και προϋποθέσεις.

Μάλιστα, οι δικαιούχοι που θα ανοίξουν λογαριασμό μέχρι τα τέλη του 2018, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ετήσια κλήρωση με έπαθλο 2.000 ευρώ για πέντε σπουδαστές.

naftemporiki.gr