Skip to main content

Νέα δεδομένα για τους μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από την έντυπη έκδοση 

Της Τέτης Ηγουμενίδη
[email protected]

Σε ένα νέο περιβάλλον, με πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις ως προς τη συμμετοχή τους στη χρηματοδότηση των έργων, καλούνται να δραστηριοποιηθούν το επόμενο διάστημα οι μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι και ενώ στην παρούσα συγκυρία τα περισσότερα από τα κυοφορούμενα μεγάλα έργα βρίσκονται σε φάση ωρίμανσης χωρίς να υπάρχει εκτίμηση για το πότε θα εισέλθουν σε φάση υλοποίησης.

Στα δεδομένα προστίθενται οι εξελίξεις στην Ελλάκτωρ οι οποίες, εκτός από τη σημασία τους για το τι μέλλει γενέσθαι στον ίδιο τον όμιλο, αναδεικνύουν ενδιαφέροντα στοιχεία για τα περιθώρια κέρδους από τις κατασκευές και την αποδοτικότητα των ιδίων κεφαλαίων των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών.

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.