Skip to main content

Στις 14 Ιουνίου η γ.σ. της Ευρωπαϊκής Πίστης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις 14 Ιουνίου θα διεξαχθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, κατά την οποία αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τα εξής θέματα:

  • Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων σε απλή και  ενοποιημένη βάση, της χρήσεως 1/1/2015 έως 31/12/2015, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.
  • Έγκριση διάθεσης αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσεως 01/01/2015 έως 31/12/2015.
  • Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσεως του 2015.
  • Εκλογή Ελεγκτικής Εταιρίας για τη χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής αυτής.
  • Έγκριση των αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2015 και προέγκριση για τις αμοιβές χρήσεως του 2016.
  • Παροχή αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23, παράγραφος 1 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Δ­ιοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και στα στελέχη των διευθύνσεων της Εταιρίας για την συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην ­Διεύθυνση των εταιριών του ομίλου και των συνδεδεμένων εταιριών.
  • Ανάκληση απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 17ης Νοεμβρίου 2015 περί τροποποίησης του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.
  • Έγκριση αποφάσεων ΔΣ με ημερομηνία 05/02/2016 και 23/05/2016, περί εκλογής νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και εκλογή τους έως το πέρας της θητείας του Δ.Σ.
  •  Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.