Skip to main content

LOT Polish Airlines: Επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία

Και επιλογές συνδέσεων προς την Κοπεγχάγη, το Βίλνιους, την Πράγα, το Αμβούργο, την Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το Γκντανσκ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη

Επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία, από αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, η LOT Polish Airlines.

Τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα θα αναχωρούν προς τη Βαρσοβία καθημερινά στις 2:10 μ.μ., ενώ για την καλοκαιρινή περίοδο προστίθεται μια ακόμη πτήση κάθε Δευτέρα και Σάββατο. Η σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου Chopin με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα πραγματοποιείται με Embraer 195, Boeing 737-800 και 737 MAX 8.

Οι απευθείας πτήσεις προς τη Βαρσοβία προσφέρουν επίσης στους επιβάτες επιλογές συνδέσεων προς την Κοπεγχάγη, το Βίλνιους, την Πράγα, το Αμβούργο, την Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το Γκντανσκ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

Επίσης, τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα συνδέουν από πέρυσι την Πρέβεζα (Άκτιο) με το Ράντομ. Οι πτήσεις θα είναι μια φορά την εβδομάδα προς το αεροδρόμιο “Radom” που βρίσκεται κοντά στις μεγάλες πολωνικές πόλεις Βαρσοβία, Λόντζ και Λούμπλιν.

Εισιτήρια για πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία είναι διαθέσιμα μέσω των lot.com, LOT Contact Centre και στα LOT Travel offices.

Σημειώνεται πως η LOT Polish Airlines είναι ένας σύγχρονος αερομεταφορέας που συνδέει την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με τον υπόλοιπο κόσμο. Η προσφορά της LOT περιλαμβάνει απευθείας πτήσεις μεγάλων αποστάσεων προς αεροδρόμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Κίνα, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα. Ο πολωνικός αερομεταφορέας αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των πτήσεων προς αυτούς τους προορισμούς, ενισχύοντας έτσι τη θέση του στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Πραγματοποιεί πτήσεις μεγάλων αποστάσεων με το Boeing 787 Dreamliner, ένα από τα πιο προηγμένα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου στον κόσμο. Με παρουσία στους αιθέρες από το 1929, ο πολωνικός αερομεταφορέας είναι η 12η παλαιότερη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, καθώς είναι ένα από τις διεθνώς πιο αναγνωρίσιμα πολωνικά Brands.