Skip to main content

Η Αna Vega στο τιμόνι της Bayer Ελλάς

Στην ομιλία της επεσήμανε ότι η κληρονομιά της Bayer στην Ελλάδα είναι χτισμένη πάνω σε γερά θεμέλια επιτυχίας που μετρούν σχεδόν 70 χρόνια

Παρουσία της νέας διευθύνουσας συμβούλου έγινε η φετινή ετήσια εκδήλωση της Bayer Ελλάς για τους εκπροσώπους του Τύπου, με τίτλο “Connect, Collaborate, Celebrate! The New Year Ahead”.

Συγκεκριμένα, το τιμόνι της εταιρείας Βιοεπιστημών Bayer Ελλάς, αναλαμβάνει η κα Αna Vega, Senior Bayer Representative και διευθύνουσα σύμβουλος. Στην ομιλία της επεσήμανε ότι η κληρονομιά της Bayer στην Ελλάδα είναι χτισμένη πάνω σε γερά θεμέλια επιτυχίας που μετρούν σχεδόν 70 χρόνια.

Όπως είπε, σε καιρούς αλλαγών, γεμάτους σύγχρονες προκλήσεις, σε αυτή την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και της καινοτομίας, η Bayer Ελλάς βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, επενδύοντας σημαντικά στην ψηφιακή πρόοδο, την τεχνολογία και την έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που θα ωφελήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στους τομείς της υγείας και της γεωργίας.

«Καθοδηγούμενοι από την αποστολή μας «Υγεία και Τροφή για όλους», χτίζουμε πάνω στους πυλώνες της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της δέσμευσης προς την κοινωνία, στοιχεία που οδηγούν το έργο μας» τόνισε η κα Vega.