Skip to main content

Ariston Group Greece: Ένα παγκόσμιο brand, τώρα επίσημα και στην Ελλάδα

Έπειτα από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, μέσω αντιπροσωπείας, η ARISTON GROUP, παγκόσμια ειδικός στη θέρμανση και τη θέρμανση νερού, εγκαινιάζει επίσημα πλέον την παρουσία της στην Ελλάδα. Ariston Group Greece, με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη!

Sponsored content

Το εμπορικό σήμα ARISTON λανσαρίστηκε το 1960 και η δραστηριοποίηση της εταιρείας ξεκίνησε με την παραγωγή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων. Το 1980 είχε εδραιώσει ήδη την ηγετική της θέση στην αγορά της θέρμανσης νερού, με τη παραγωγή λεβήτων. Τις επόμενες δεκαετίες, η ARISTON επεκτάθηκε στην παγκόσμια αγορά, από την Αμερική έως την Ασία, συνδέοντας το όνομά της με τη θερμική άνεση.

Τα προϊόντα της Ariston (επιτοίχιοι λέβητες αερίου, αντλίες θερμότητας, θερμορύθμιση, θερμοσίφωνες, κλιματισμός, υβριδικά συστήματα, smart home), που παράγουν θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό, σχεδιάζονται αξιοποιώντας τις πιο προηγμένες και αποδοτικές τεχνολογίες.  Στόχος τους είναι να προσφέρουν στους καταναλωτές λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή τους, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον, ελαχιστοποιώντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα. Παράλληλα, είναι προϊόντα εύκολης εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης.

Με το παγκόσμιο μήνυμα: «Βιώσιμη άνεση για όλους», η Ariston Group Greece δεσμεύεται για την παροχή προϊόντων με την υψηλότερη δυνατή απόδοση, με στόχο να εδραιώσει τη θέση της και να γίνει η πλέον αναγνωρίσιμη μάρκα στη θέρμανση και τη θέρμανση νερού και στην ελληνική αγορά.
www.ariston.com/gr