Skip to main content

Η έλλειψη προσωπικού στην Ελλάδα απαιτεί λύση, και η Ogram είναι εδώ για να τη δώσει

Από το σουπερμάρκετ έως τη διοργάνωση ενός ταξιδιού, οι Έλληνες έχουμε πρόσβαση σε πληθώρα υπηρεσιών μέσω των κινητών μας.

Sponsored content

Γιατί να μην γίνει και η πρόσληψη προσωπικού στον τομέα του τουρισμού εξίσου εύκολη;

Με περισσότερες από 80.000 θέσεις εργασίας να παραμένουν κενές το προηγούμενο καλοκαίρι, είναι εμφανές ότι ο τουρισμός χρειάζεται βοήθεια στην εύρεση εργαζομένων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ogram, η κορυφαία πλατφόρμα προσλήψεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εισήλθε στην ελληνική αγορά.

Τι είναι η Ogram;
Σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού, ο αριθμός των επισκεπτών της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 80% από το 2019. Η έλλειψη εργαζομένων για την επαρκή κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικός κλάδος σήμερα. Εκεί έρχεται η Ogram για να καλύψει τις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων σε προσωπικό.

Η Ogram προσφέρει μια νέα προσέγγιση στην αναζήτηση και πρόσληψη εργαζομένων. Βοηθάει τις εταιρείες να βρίσκουν προσωπικό την στιγμή που το χρειάζονται και τους εργαζόμενους να βρίσκουν θέσεις που ταιριάζουν στο πρόγραμμα και την εμπειρία τους, συμπληρώνοντας απλά μια αίτηση.

Ο Γιώργος Καλαφάτης, Γενικός Διευθυντής της Ogram Greece, δηλώνει: «Ως απόδειξη της στροφής των Ελλήνων προς τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις, εγγράψαμε 5000 εργαζόμενους και πάνω από 200 πελάτες μέσα σε λίγες εβδομάδες από την είσοδό μας στην ελληνική αγορά».
 

5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε την Ogram

1. Ομαλή ψηφιακή εμπειρία
Η Ogram σας επιτρέπει να βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό και να διαχειρίζεστε τις βάρδιες, τις παρουσίες και τη μισθοδοσία, εύκολα και γρήγορα.

2. Εργατικό δυναμικό με ισχυρά κίνητρα
Κάθε Ogrammer (OG) αμείβεται δίκαια και πληρώνεται για κάθε ώρα που εργάζεται. Μέσα στην Ogram χτίζει ένα ψηφιακό βιογραφικό, βασισμένο στις προηγούμενες θέσεις και στις αξιολογήσεις του από εργοδότες.

3. Επιπλέον Υπηρεσίες για τις Επιχειρήσεις
Η Ogram προσφέρει υπηρεσίες, όπως επαλήθευση των δεξιοτήτων, αξιολογήσεις μέσω βίντεο και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, που θα διευκολύνουν τη διαχείριση του εργατικού δυναμικού σας.

4. Εξοικονόμηση έως και 30% στα έξοδα προσωπικού
Σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών της Ogram, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 30% του κόστους προσωπικού σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους πρόσληψης.

5. Απόλυτη Διαφάνεια
Η Ogram εγγυάται διαφάνεια τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τις επιχειρήσεις. Με τη χρήση της εφαρμογής, οι Ogrammers καταχωρούν την έναρξη και το τέλος της βάρδιάς τους, επικυρώνοντας τη θέση τους μέσω geolocation με ένα απλό πάτημα κουμπιού. Έτσι, έχετε σαφή εικόνα της απασχόλησης του εργαζόμενου, σε πραγματικό χρόνο και του ποσού πληρωμής που του αναλογεί.

Πώς δουλεύει
Το να ξεκινήσετε είναι πραγματικά απλό. Οι εταιρείες εγγράφονται στην Ogram και δημιουργούν αγγελίες σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Απουσίες της τελευταίας στιγμής; Ανάγκη για επιπλέον εργαζόμενους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο; Κανένα πρόβλημα! Η Ogram δίνει στον πελάτη τον απόλυτο έλεγχο, με τη δυνατότητα να δημιουργεί αγγελίες ακόμα και για μία μόνο βάρδια.

Αν ψάχνετε για δουλειά, κατεβάστε την εφαρμογή Ogram, εγγραφείτε, συμπληρώστε το προφίλ σας και αναζητήστε τις κατάλληλες θέσεις για εσάς.

Μάθετε Περισσότερα: Ogram.co