Skip to main content

Black Friday leasing αυτοκινήτου στη μισή τιμή από το instacar

Sponsored content

Ευέλικτο leasing στο πνεύμα της Βlack Friday προσφέρει το instacar, μειώνοντας όλες τις τιμές στη μέση. Η εταιρεία ακολουθώντας τη δυναμική εμπορική πολιτική των ημερών της Μαύρης Παρασκευής, διαθέτει το πρόγραμμα “Μπλα Φρα, όλα στη μέση” στους πελάτες της που θα προτιμήσουν την ενοικίαση αυτοκινήτου στο τρέχον διάστημα της Black Friday 2023.

Η προσφορά αφορά την κατά 50% μείωση στο μηνιαίο μίσθωμα για τους 3 πρώτους μήνες, σε όλα τα οχήματα του στόλου της instacar, την ελάχιστη διάρκεια συνδρομής για 6 μήνες καθώς επίσης και μοναδικά προνόμια που αφορούν όλα τα μοντέλα στο στόλο της.

H προσφορά που βρίσκεται ήδη σε ισχύ, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν με τους καλύτερους όρους της αγοράς και σε πολύ φιλικές τιμές, χωρίς προκαταβολή. Η ενέργεια “Μπλα Φρα” όπως την ονομάζει το instacar,καθιστά το leasing αυτοκινήτου ακόμη πιο προσιτό για τους πελάτες με άμεσα και μοναδικά οφέλη Αξίζει να σημειωθεί πως ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαλέξει όχημα από το instacar και να το παραλάβει σε 2-10 μέρες, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις. Επιπλέον χωρίς καμία δέσμευση μπορεί κάποιος να κρατήσει το όχημα για όσο το θέλει, μπορεί να το επιστρέψει, να το αλλάξει ή και να το εξαγοράσει ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή από τράπεζες και το instacar πραγματοποιεί έναν σύντομο και τυπικό οικονομικό έλεγχο, κι εφόσον εγκριθεί το αίτημα του ενδιαφερομένου παραλαμβάνει το αυτοκίνητο. Μάλιστα από τη στιγμή που ξεκινά ένα συμβόλαιο με το instacar, δίνεται η δυνατότητα αυτόματης εξαγοράς του οχήματος που μισθώνει. Η τιμή θα είναι προνομιακή κι ανταγωνιστική βάσει των αντικειμενικών τιμών της αγοράς, ενώ θα συνυπολογιστεί και μέρος των μισθωμάτων που θα έχει καταβάλει κάποιος.

Το ευέλικτο leasing του instacar χωρίς προκαταβολή αφορά ακόμα και τις ατομικές επιχειρήσεις, χωρίς μακροσκελή λίστα με δικαιολογητικά. Για τον τυπικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιείται, χωρίς εμπλοκή τραπεζών, χρειάζονται ελαφρώς διαφορετικά δικαιολογητικά για κάθε τύπο επιχείρησης. Σε μία ατομική επιχείρηση θα χρειαστεί ένα Ε3 κι ένα εκκαθαριστικό του εκπροσώπου, ενώ σε μια Ο.Ε θα ζητηθεί Ε3, Έντυπο Ν κι εκκαθαριστικό του ομόρρυθμου εταίρου.

Εκτός από τα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τα leasing μεταχιερισμένα, το instacar εστιάζει και στη μικροκινητικότητα και με τη νέα υπηρεσία instaride όπου δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλάτων, πατινιών και σκούτερ που έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου του instacar.