Skip to main content

DHL Express: Νέα τιμολόγια από 1/1/2024

Με βάση τον πληθωρισμό, τις νομισματικές διακυμάνσεις, καθώς και τα επιπλέον κόστη που σχετίζονται με ρυθμιστικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας

Σε αναπροσαρμογή των τιμών της για το 2024, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2024, προχωρεί η εταιρεία ταχυμεταφορών DHL Express.

Θα είναι της τάξεως του 4,9%, ενώ εκτιμάται ότι θα αναπροσαρμοστούν και οι τιμές για κάποιες από τις προαιρετικές υπηρεσίες και επιπλέον χρεώσεις.

Σημειώνεται ότι η διεθνείς εταιρεία ταχυμεταφορών προβαίνει σε ετήσια βάση σε αναπροσαρμογή των τιμών, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό, τις νομισματικές διακυμάνσεις, καθώς και επιπλέον κόστη που σχετίζονται με ρυθμιστικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας. Οι εθνικές και διεθνείς αρχές επικαιροποιούν τακτικά αυτά τα μέτρα στις περισσότερες από 220 χώρες που εξυπηρετεί το δίκτυο της DHL Express.

Οι αναπροσαρμογές τιμών διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα, σε συνάρτηση με τις τοπικές συνθήκες.

«Η παγκόσμια μακροοικονομική κατάσταση έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, αν και η αβεβαιότητα σε αρκετούς τομείς παραμένει. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, συνεχίζουμε να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας παγκοσμίως», δήλωσε ο Ελευθέριος Σαμαράς, Managing Director, DHL Express South East Europe.

«Μέσω της ετήσιας αναπροσαρμογής των τιμών, μας παρέχεται η δυνατότητα να επενδύουμε σε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας, να αυξάνουμε την ευελιξία μας παγκοσμίως και να εστιάζουμε, με υπευθυνότητα και σεβασμό στο περιβάλλον, στη βιώσιμη ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας», καταλήγει ο κ. Σαμαράς.