Skip to main content

Εθνική Ασφαλιστική: Αλλαγή προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

Αποχωρεί ο Andrzej Klesyk - Προτάθηκε και θα αναλάβει πρόεδρος ο Νάσος Ζαρκαλής.

Για την πρόθεσή του να παραιτηθεί, καθώς πρόκειται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε
νέες προκλήσεις, ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ααφαλιστικής, ο πρόεδρός του, Andrzej Klesyk, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Klesyk για τη συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης, ανακοινώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει ως νέο μέλος και υποψήφιο για τη θέση του προέδρου τον Νάσο Ζαρκαλή.

Ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διαφορετικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επιχειρηματικά πεδία, καθώς και ισχυρό υπόβαθρο στην ελληνική αγορά. Τα προσόντα και η εμπειρία του θα αποτελέσουν, σύμφωνα με την Εθνική Ασφαλιστική, ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής
επιχειρηματικής πρόκλησης.

Η τοποθέτηση του κ. Ζαρκαλή υπόκειται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης καταλληλόλητας και, για το λόγο αυτό, η ημερομηνία έναρξης της θητείας του στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.