Skip to main content

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Reds (Όμιλος Ελλάκτωρ)

Η παραίτηση του κ. Κωνσταντινίδη έρχεται σε μια στιγμή κατά τη οποία η Reds έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία για τον Όμιλο Ελλάκτωρ, αλλά και για τον βασικό του μέτοχο, την ολλανδική Reggeborgh.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της Reds, θυγατρική της Ελλάκτωρ για το real estate, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Η παραίτηση του κ. Κωνσταντινίδη έρχεται σε μια στιγμή κατά τη οποία η Reds, με δεδομένο ότι έχει δρομολογηθεί η πώληση της Άκτωρ (η κατασκευαστική θυγατρική) έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία για τον Όμιλο Ελλάκτωρ, αλλά και για τον βασικό του μέτοχο, την ολλανδική Reggeborgh.

Στη Reds, η Reggeborgh έχει συγκεντρώσει ποσοστό 93,4% (έμμεσα μέσω της Ελλάκτωρ ή άμεσα) και η εκτίμηση είναι ότι είναι θέμα χρόνου να επιχειρήσει την έξοδό της από το Χρηματιστήριο.

Η Reds στο μεταξύ έχει υπό σχεδιασμό επενδύσεις συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ, το Cambas Project στο δήμο Παλλήνης, την ανάπτυξη της έκτασης των 345.567 τ.μ. (πρώην αμερικανική βάση) στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης και την ανάπλαση της Μαρίνας Αλίμου για τις οποίες αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.