Skip to main content

Viewsonic: Πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά IFP για δεύτερο συνεχόμενο

Συγκέντρωσε στην Ταϊβάν μερίδιο αγοράς περίπου 44% το α' τρίμηνο του 2023

Η ViewSonic, κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, ανακοίνωσε ότι διατήρησε την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά Interactive Flat Panel (IFP) για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της εταιρείας ερευνών αγοράς, FutureSource.

Επίσης, η ViewSonic συγκέντρωσε στην Ταϊβάν μερίδιο αγοράς περίπου 44% το πρώτο τρίμηνο του 2023, ενισχύοντας τη θέση της ως πρωτοπόρου στον κλάδο και αποδεικνύοντας περαιτέρω την δέσμευσή της να προσφέρει εξαιρετικές οπτικές εμπειρίες στους πελάτες της παγκοσμίως.

«Η σταθερή ανάπτυξη και επιτυχία της ViewSonic μπορεί να αποδοθεί στην δέσμευσή μας να ξεπεράσουμε τα όρια της οπτικής τεχνολογίας και να παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών», δήλωσε ο Clifford Chen, General Manager of the Presentation Group της ViewSonic. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διατηρούμε τη θέση μας ως παγκόσμιος ηγέτης του χώρου, επιτυγχάνοντας ένα ορόσημο κυριαρχίας στην αγορά τα δύο τελευταία τρίμηνα».

«Η ViewSonic παραμένει αφοσιωμένη στην εκπλήρωση της νέας αποστολής της, η οποία δίνει έμφαση στην παροχή αριστείας στην οπτική εμπειρία, μέσω της ενσωμάτωσης καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων. Αυτή η δήλωση αντανακλά τη σταθερή μας αφοσίωση στην παροχή οπτικών λύσεων υψηλότερης ποιότητας σε όλες τις σειρές προϊόντων μας και υπογραμμίζει τη σημασία των οικοσυστημάτων που δημιουργούμε. Στόχος μας είναι να ηγούμαστε στη βιομηχανία και να βελτιώνουμε συνεχώς τις εμπειρίες των πελατών μας», συνέχισε ο Clifford Chen.

Οδηγώντας τις εξελίξεις με ViewBoard και myViewBoard

Το σημαντικό μερίδιο αγοράς της ViewSonic σε πολλές χώρες, ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αρκετοί παράγοντες συμβάλλουν σε αυτό. Καθοριστικό ρόλο παίζει η ενιαία, ολοκληρωμένη λύση της εταιρείας, η οποία αποτελείται από τις διαδραστικές οθόνες ViewBoard, το software suite myViewBoard και το εκπαιδευτικό περιεχόμενο «Original Content» της ViewSonic. Η ολοκληρωμένη αυτή λύση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών εργαλείων και περιεχομένων που βοηθούν τους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν ελκυστικές, διαδραστικές οπτικές εμπειρίες και έχει ήδη μεγάλη απήχηση παγκοσμίως, οδηγώντας στην αυξανόμενη επιτυχία της ViewSonic.

Επιπλέον, η δέσμευση της εταιρείας να κατανοήσει τη δυναμική της αγοράς και να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις, επέτρεψε στη ViewSonic να δημιουργήσει σταθερά ερείσματα και να αναδυθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα επιτεύγματα σε Ταϊβάν και Ινδία. Χρησιμοποιώντας για παράδειγμα την αγορά IFP στην Ταϊβάν, η ViewSonic κατείχε μερίδιο αγοράς περίπου 44%, ξεπερνώντας τον δεύτερο ανταγωνιστή κατά σχεδόν 20%. Οι αξιοσημείωτες επιτυχίες της ViewSonic τόσο στις παγκόσμιες, όσο και στις τοπικές αγορές επιβεβαιώνουν την αφοσίωσή της στην αριστεία και καθιστούν την εταιρεία πρωτοπόρο στον κλάδο των οπτικών λύσεων.

Η απόκτηση της πιστοποίησης Google EDLA ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ViewSonic στην αγορά

Σημαντικό ορόσημο στην πορεία της ViewSonic είναι η υιοθέτηση του Ecosystem as a Service (EaaS). Αυτή η στρατηγική προσέγγιση εστιάζει στην ανάπτυξη οικοσυστημάτων και συνεργασιών, προκειμένου να προσφέρει καινοτομίες αιχμής στους πελάτες.

Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής, η ViewSonic απέκτησε με επιτυχία την πιο πρόσφατη πιστοποίηση Google EDLA (Enterprise Device Licensing Agreement), η οποία επεκτείνει το επίσημο πιστοποιημένο GMS (Google Mobile Service) της Google για συσκευές μεγάλου μεγέθους που πωλούνται σε επιχειρήσεις. Με τη συσκευή υποδοχής OPS με πιστοποίηση EDLA, VPC-A31-O1, η ViewSonic μπορεί να παρέχει σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες ευέλικτα και ισχυρά εργαλεία παραγωγικότητας και συνεργασίας, όπως γρήγορο computing, προηγμένη προστασία ασφαλείας και εκτεταμένη διαθεσιμότητα εφαρμογών από το Google Play Store.

Η View Sonic δεσμεύεται να διατηρήσει την ηγετική της θέση, προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη, ευελιξία και οικονομική απόδοση. Με ποιοτικές λύσεις που περιλαμβάνουν συσκευές, διαχείριση λογισμικού, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη, η εταιρεία έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις και τα ιδρύματα προσεγγίζουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών από τις οπτικές λύσεις.