Skip to main content

Dimand: Διάκριση στη λίστα «The Most Sustainable Companies in Greece»

Η διάκριση αναδεικνύει τη σταθερή δέσμευσή της εταιρείας στην εφαρμογή πρακτικών καινοτομίας και βιωσιμότητας στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων

Η Dimand συγκαταλέγεται στη λίστα των «The Most Sustainable Companies in Greece». Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την ενεργή συμβολή της εταιρείας στον Επιχειρηματικό Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, η οποία κατακτά ηγετικό ρόλο στην προώθηση της βιωσιμότητας και της εταιρικής υπευθυνότητας στον επιχειρηματικό κόσμο.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο οργανισμός «Quality Net Foundation» στο Μουσείο Γουλανδρή, η DIMAND έλαβε μια σημαντική διάκριση για τις αειφόρες επιδόσεις της στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η αξιολόγηση των εταιρικών επιδόσεών της βασίστηκε στα κριτήρια ESG και την ένταξή τους στο «Sustainability Performance Directory».

Το επίτευγμα αυτό, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, αναδεικνύει τη σταθερή δέσμευσή της εταιρείας στην εφαρμογή πρακτικών καινοτομίας και βιωσιμότητας στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων. Λειτουργεί επίσης ως κίνητρο για να εξακολουθήσει να προωθεί τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις πτυχές της δραστηριότητάς της.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIMAND, Δημήτρης Ανδριόπουλος, δήλωσε σχετικά: « Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμπεριληφθούμε στη λίστα των «The Most Sustainable Companies in Greece», ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη στη χώρα μας. Για μας η βιώσιμη ανάπτυξη είναι δέσμευση και αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής μας στρατηγικής που αντικατοπτρίζεται σε όλες τις δραστηριότητές μας, από τη στρατηγική μας προσέγγιση έως τις καθημερινές μας λειτουργίες. Επιμένουμε στην ποιότητα και την καινοτομία και προωθούμε την κοινωνική ευθύνη και την αειφορία σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας. Αυτή η διάκριση είναι μια σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας και λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας, διασφαλίζοντας ότι στο μέλλον θα ζούμε στις πόλεις και γειτονιές που οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε μαζί.»